Wat is Street Jump nu precies?

Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Dit is mogelijk op een van de 10 verschillende area’s, Daarnaast kun je over grote obstakels heen springen. Deze trampolinevelden zijn geschikt voor jong & oud en voor ieder niveau.

Tijdens het jumpen is het verplicht om jump sokken te dragen. Onze jump sokken hebben super grip en zijn speciaal gemaakt om veilig te kunnen jumpen. De sokken kunnen worden gewassen in de wasmachine en zijn de volgende keer weer te gebruiken, vergeet ze niet mee te nemen.

Onze jump sokken kosten €2,50 per paar en zijn online bij te bestellen en verkrijgbaar in de vestiging.

RESERVEER DIRECT
Wat is Street Jump?

Reserveren

Het is VERPLICHT om te reserveren vanwege de huide Covid-19 maatregels. Het is de enige manier om te garanderen dat er ruimte is om op drukke dagen te komen jumpen. Ondanks dat het een groot park is kan het soms enorm druk zijn. Om die reden adviseren we om online te reserveren. 

We raden je aan om een halfuur van tevoren aanwezig te zijn. Zo heb je genoeg tijd om je bandje en sokken te ontvangen, je om te kleden en instructies te krijgen.

Jump party L

Vier je feestje bij Street Jump! Het grootste trampolinepark van Breda. Gezellig met al je vriendjes en vriendinnetjes op pad om een prachtige dag te beleven. Naast het trampoline springen ontvangt de jarige job een cadeau en zorgen we voor een hapje en een drankje.

Inclusief

  • 2 uur jumpen
  • 1 paar jumpsokken t.w.v. €2.50
  • Gereserveerde tafel
  • Onbeperkt limonade en water
  • Zakje chips
  • Cadeautje voor de jarige t.w.v. €10.50

Frietjes en wat anders lekkers?
Extra's voor je feestje zoals friet, snacks of o.a. een slagroomtaart reseveer je in de volgens stap of bestel bij Street Jump aan de kassa.

Klik hier om te reserveren!
Jump party L

Club jumping

Elke laatste vrijdag van de maand! Street Jump Club!

3 uur jumpen tussen 19:00-22:00 veranderd Street Jump Breda in een CLUB JUMP! met de tofste muziek en een DJ. Dus kom gezellig met je vrienden en vriendinnen dansen, jumpen & chillen op de dikste beats.  

Incl. 3 uur jumpen, 1 x frisdrank naar keuze (0.2cl) + zakje chips.

VRIJDAG 25 SEPTEMBER!

Overige:
- Vanaf 7 jaar.
- Club Jump!

Klik hier om te reserveren!
Club jumping

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT