Voor wie (niet)?

Jumpen bij Street Jump Breda is bijna voor iedereen! Jumpen is echter wel een intensieve lichamelijke bezigheid. Het is dan ook niet toegestaan om te gaan Jumpen met een medische conditie die kan leiden tot letsel bij jezelf of bij anderen. Ook tijdens de zwangerschap is dit niet toegestaan. Street Jump Breda biedt professionele trampolines, die geschikt zijn voor personen tot 130 kilo.

LEEFTIJD
De minimale leeftijd voor het betreden van de trampolines tijdens onze Vrij Jump-sessies is 7 jaar. In het geval van twijfel, houden wij ons het recht voor om naar je legitimatie te vragen.

MINI-JUMP
Nog geen 7 jaar? Kom dan naar Mini-Jump op woensdagmiddag, vrijdagmiddag of zondagochtend. Meer info..

EIGEN RISICO
Het is toegestaan een bril te dragen maar de kans bestaat dat deze beschadigt raakt tijdens het jumpen.

Het betreden en gebruik maken van de faciliteiten van ons gehele indoor trampoline park is geheel op eigen risico. Om het jumpen voor iedereen leuk en veilig te houden gelden er specifieke regels op het trampolineveld die ten alle tijden gevolgd moeten worden. Onze jump masters doen er alles aan om de veiligheid te waarborgen en dat deze trampoline regels worden nageleefd.

Bekijk hieronder alvast de video met alle regels van Street Jump Breda

RESERVEER DIRECT
Street Jump voor iedereen

Veiligheid

Veiligheid boven alles!
Bij Street Jump hechten we het hoogste belang aan jouw veiligheid. Het hele park voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, dit wordt ook jaarlijks gekeurd door een keurinstituut. Daarnaast doen onze jump masters er alles aan om deze veiligheid te waarborgen, om die reden hebben ze allemaal een EHBO cursus gevolgd en worden ze goed geinstrueerd door de leiding. Vooraf aan iedere Jump sessie zal uitleg plaatst vinden evenals een video zal worden getoont voor alle veiligheids regels. Lees alle instructies en regels zorgvuldig door!

Jump party L

Vier je feestje bij Street Jump! Het grootste trampolinepark van Breda. Gezellig met al je vriendjes en vriendinnetjes op pad om een prachtige dag te beleven. Naast het trampoline springen ontvangt de jarige job een cadeau en zorgen we voor een hapje en een drankje.

Inclusief

  • 2 uur jumpen
  • 1 paar jumpsokken t.w.v. €2.50
  • Gereserveerde tafel
  • Onbeperkt limonade en water
  • Zakje chips
  • Cadeautje voor de jarige t.w.v. €10.50

Frietjes en wat anders lekkers?
Extra's voor je feestje zoals friet, snacks of o.a. een slagroomtaart reseveer je in de volgens stap of bestel bij Street Jump aan de kassa.

Klik hier om te reserveren!
Jump party L

Club jumping

Elke laatste vrijdag van de maand! Street Jump Club!

3 uur jumpen tussen 19:00-22:00 veranderd Street Jump Breda in een CLUB JUMP! met de tofste muziek en een DJ. Dus kom gezellig met je vrienden en vriendinnen dansen, jumpen & chillen op de dikste beats.  

Incl. 3 uur jumpen, 1 x frisdrank naar keuze (0.2cl) + zakje chips.

VRIJDAG 25 SEPTEMBER!

Overige:
- Vanaf 7 jaar.
- Club Jump!

Klik hier om te reserveren!
Club jumping

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT