Statement Street Jump Breda inzake het coronavirus.
Laatste update: vrijdag 22 mei 2020.

Ter bestrijding van het Coronavirus blijven helaas alle Trampolineparken in Nederland vooralsnog gesloten.
Relevante updates zullen wij via deze pagina met u delen. Mocht de informatie op deze pagina uw vraag niet beantwoorden, dan verzoeken wij u om zo veel mogelijk per e-mail contact met ons op te nemen. Wegens het grote aantal vragen zijn wij momenteel telefonisch lastig bereikbaar, wij hopen op uw begrip. Het contactformulier vindt u onder het kopje ‘contact’ op deze website.

Lees eerst a.u.b. de wachttijden onderstaande vragen door.

Veel gestelde vragen:

Ik wil graag contact opnemen met Street Jump Breda:
Op dit moment ontvangen we veel telefonische vragen met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) en hoe Street Jump Breda hier mee om gaat. Helaas kan het daardoor voorkomen dat u in een telefonische wachtrij kunt komen. Op deze pagina blijven we u op de hoogte houden van de laatste updates omtrent het virus en de maatregelen die wij bij Street Jump Breda nemen.

In deze periode kunt u ons alleen bereiken per email, klik hier.

Ik wil Street Jump Breda telefonisch bereiken:
Helaas zijn wij in deze periode telefonisch niet te bereiken. Heeft u vragen dan verzoeken wij u om ons te mailen via het contact formulier op de website, klik hier. Wij proberen zo snel mogelijk met een reactie te komen, deze mails worden wel uitgelezen.

Ik heb een kinderfeestje geboekt:
Helaas kan dit kinderfeestjes niet plaats vinden en zal deze geannuleerd worden. Natuurlijk kijken wij heel erg graag mee naar een nieuw moment om dit feestje te houden, omdat we nog niet weten wanneer Street Jump weer open gaat, is het alleen nu heel moeilijk deze al in te plannen. Wij hopen op jullie begrip en zien jullie graag weer terug bij Street Jump. Wij proberen alle boekingen persoonlijk te benaderen. 

Coronavirus Update

Street Jump Breda is  tijdelijk tot nadere order gesloten.


We hadden heel graag open gebleven voor onze gasten. Maar de veiligheid van onze gasten en onze medewerkers staat voorop, daarom volgen wij deze maatregel. Wij hopen op jullie begrip en zien jullie graag weer terug na deze roerige periode. Want niks is leuker dan eten bij Street Jump Breda.

met vriendelijke groet,
Pascal en Bart Verwijmeren

Meer over de redenen en een toelichting kan je vinden op deze pagina (klik hier) Ook vindt je hier meer antwoorden op de meest gestelde vragen.

 
Klik hier voor meer info!

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT