Statement Street Jump Breda inzake het coronavirus.
Laatste update: vrijdag 5 juni 2020.

YES! WE MOGEN WEER OPEN!!!
Morgen zaterdag 6 juni om 12:00 gaan we eindelijk weer open!! We kunnen niet wachten om jullie weer te zien. We mogen open met een beperkte capaciteit daarom is reserveren verplicht, dus boek nu jouw Jumpsessie en zorg dat jij één van de eerste bent die weer mag Jumpen bij Street Jump Breda.

Uiteraard hebben we de nodige maatregelen getroffen om de veiligheid van het jumpen ook in deze nieuwe wereld waarin 'social distancing' van groot belang is te kunnen waarborgen. 

- Vooraf online reserveren is voortaan verplicht. Zodoende kunnen we de beperkte capaciteit van 30 personen per uur beheren. We vragen het aantal begeleiders te minimaliseren, zoals maximaal 1 persoon per gezin of groep.

- Kinderen die zelfstandig kunnen komen jumpen graag alleen afzetten.

- Jumpers vanaf 12 jaar zijn ook tijdens het jumpen verplicht om 1,5 meter afstand te houden.

- Om de drukte in het park te beperken, ben je maximaal 15 minuten voorafgaand aan jouw jumpsessie pas welkom in het park

- We willen je dringend verzoeken om de reservering online te betalen, zodat we het persoonlijk contact met ons personeel tot een minimum beperken. Indien dat niet mogelijk is en je toch graag in het park betaalt, betaal dan bij voorkeur met PIN of contactloos.

- We verzoeken iedereen om voor en na het jumpen, en op de aangegeven plekken, zijn/haar handen te desinfecteren of te wassen met water en zeep.

- Onze horeca is ingericht op 1,5meter

- Er zullen voorlopig nog geen JumpFitness en Tricklessen lessen gegeven worden. Het streven is om JumpFitness per 1 juli weer op te gaan pakken, houd onze website in de gaten voor meer info en updates. 

- We verzoeken je thuis om te kleden, omdat de kleedkamers momenteel nog gesloten zijn. 

- Het park is voorzien van route-signing en er staan strepen op de grond bij de entree en bij het horecagedeelte, we verzoeken je netjes deze route-signing en de aanwijzingen van ons personeel te volgen en afstand te houden wanneer je in de rij staat. 

- We verzoeken iedereen met verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) of wanneer een huisgenoot koorts heeft, thuis te blijven en jouw jumpsessie pas te boeken wanneer jij en je huisgenoot zich weer helemaal fit voelt. Neem contact op met het park om reeds gemaakte reserveringen te verzetten. 

Check regelmatig deze webpagina voor de laatste updates.


VEEL GESTELDE CORONA VRAGEN


Is het verplicht om een mondkapje te dragen? 
Het dragen van een mondkapje is toegestaan maar niet verplicht. 

Kunnen er weer Jump Party's geboekt worden? 
Ja, er kunnen Jump Party's geboekt worden, maar vanwege de beperkte capaciteit nog niet voor grote groepen en niet alle kinderfeestjes zijn beschikbaar.

Gaan de JumpFitness lessen ook al door? 
Nee, nog niet, maar we hopen om de JumpFitness lessen per 1 juli weer op te pakken. Hou onze socials in de gaten

 

WE ZIJN WEER OPEN!

WE ZIJN WEER OPEN! We kunnen niet wachten om jullie weer te zien. We zijn weer open maar reserveren is erg gewenst! Dus boek nu jouw Jumpsessie kom jumpen bij Street Jump Breda. Uiteraard hebben we de nodige maatregelen getroffen om de veiligheid van het jumpen te waarborgen. Alle maatregelen vind je hier: Corona Protocol
 

Klik hier voor meer info!

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT