Statement Street Jump Breda
Omdat wij het erg belangrijk vinden dat iedereen gezond en fit is nemen we ook het Coronavirus en de maatregelen van de verantwoordelijke instanties RIVM en GGD West-Brabant erg serieus. Naar aanleiding van het contact met de GGD West- Brabant en de richtlijnen van het RIVM zullen we nu voor Street Jump Breda ook maatregelen gaan treffen

Helaas is Street Jump Breda gesloten tot en met 6 april 2020.

Street Jump Breda dacht nog op aangepaste wijze open te kunnen blijven volgens de richtlijnen van RIVM en Overheid. Helaas hebben we veel annuleringen van reserveringen en erg weinig losse jumpers mogen ontvangen. Maar daarnaast speelt ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de zorgen omtrent de verdere ontwikkeling van het coronavirus een veel grotere rol.

Op 15 maart is tevens door de RIVM besloten dat horecagelegenheden e.d. allen moeten sluiten. Dit was bij Street Jump Breda al eerder ingezet.

We hadden heel graag open gebleven voor onze gasten. Maar de veiligheid van onze gasten en onze medewerkers staat voorop, daarom volgen wij deze maatregel. Wij hopen op jullie begrip en zien jullie graag weer terug na deze roerige periode. Want niks is leuker dan jumpen bij Street Jump Breda.

met vriendelijke groet,
Pascal en Bart Verwijmeren

Lees eerst a.u.b. de wachttijden onderstaande vragen door.
Veel gestelde vragen:

Ik wil graag contact opnemen met Street Jump Breda:
Op dit moment ontvangen we veel telefonische vragen met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) en hoe Street Jump Breda hier mee om gaat. Helaas kan het daardoor voorkomen dat u in een telefonische wachtrij kunt komen. Op deze pagina blijven we u op de hoogte houden van de laatste updates omtrent het virus en de maatregelen die wij bij Street Jump Breda nemen.

In de periode tussen 15 maart en 6 april kunt u ons alleen bereiken per email, klik hier.

Gaan jullie na 6 april gelijk open?
Omdat het nog erg onduidelijk is hoe het verder gaat met het Coronavirus (COVID-19) en de maatregelen die het RIVM dan nog wel of niet zal aanhouden, kunnen wij op dit moment nog geen garanties afgeven. We hopen natuurlijk na 6 april open te gaan, maar wachten daarvoor de berichten van het RIVM af.

Ik wil Street Jump Breda telefonisch bereiken tussen 15 maart en 6 april 2020:
Helaas zijn wij in deze periode telefonisch niet te bereiken. Heeft u vragen dan verzoeken wij u om ons te mailen via het contact formulier op de website, klik hier. Wij proberen zo snel mogelijk met een reactie te komen, deze mails worden wel uitgelezen.

Ik heb een kinderfeestje geboekt tussen 15 en 6 april 2020:
Helaas kan dit kinderfeestjes niet plaats vinden en zal deze geannuleerd worden. Natuurlijk kijken wij heel erg graag mee naar een nieuw moment om dit feestje te houden, omdat we nog niet weten of Street Jump na 31 maart weer open gaat, is het alleen nu heel moeilijk deze al in te plannen. Wij hopen op jullie begrip en zien jullie graag weer terug bij Street Jump. Wij proberen alle boekingen persoonlijk te benaderen.

Ik wil een reservering plaatsen na 6 april 2020:
Op dit moment is het nog heel moeilijk te bepalen of wij gelijk na 6 april open mogen. Om teleurstellingen te voorkomen en mensen na 6 april i.v.m. opnieuw annuleren weer te moeten contacten hebben we besloten om op dit moment alleen online reserveringen aan te nemen. Wij adviseren u om niet online te betalen maar te kiezen voor betalen aan de kassa.

Mocht de het RIVM aangeven dat de maatregelen van kracht blijven kan het voorkomen dat deze boeking ook geannuleerd wordt. We nemen in dit geval contact met u op.

Wanneer gaat Street Jump Breda weer open:
Vooralsnog opent Street Jump Breda weer op 7 april 2020, als eerder gezegd weten we niet of dit naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM mag, we houden dit dus nauwlettend in de gaten.

Kijk voor meer informatie over het Coronavirus op de website van het RIVM.

Laatste update: 15 maart 2020 (tijd 18:06)

Coronavirus Update

Helaas sluit Street Jump Breda t/m 6 APRIL haar deuren.


Helaas hebben we veel annuleringen van reserveringen en erg weinig gasten mogen ontvangen. Maar daarnaast speelt ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de zorgen omtrent de verdere ontwikkeling van het coronavirus een veel grotere rol.

Na overleg met onze medewerkers hebben we doen besluiten tot en met 6 april 2020 dicht te gaan.

We hadden heel graag open gebleven voor onze gasten. Maar de veiligheid van onze gasten en onze medewerkers staat voorop, daarom volgen wij deze maatregel. Wij hopen op jullie begrip en zien jullie graag weer terug na deze roerige periode. Want niks is leuker dan eten bij Street Jump Breda.

met vriendelijke groet,
Pascal en Bart Verwijmeren

Meer over de redenen en een toelichting kan je vinden op deze pagina (klik hier) Ook vindt je hier meer antwoorden op de meest gestelde vragen.

 
Klik hier voor meer info!

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT