2=3!

2 = 3 KERST ACTIE!!!

€15,50 p.p.
2 = 3 KERST ACTIE!!!

Kerstvakantie 2=3 uur actie!
Tijdens de kerstvakantie hebben we weer een leuke 2=3 uur actie! Je betaald maar voor 2 uur en mag 3 uur komen jumpen bij Street Jump Breda.

3 uur vrij rond springen, van de ene trampoline op de andere trampoline. Welke vette tricks kan jij laten zien aan je vriendjes? Er zijn 7 verschillende area’s. Reserveer snel je plekje

Let op: Deze actie is alleen geldig tijdens de kerstvakantie (vrijdag 20 december t/m zondag 5 december) boekt u op een andere dag deze actie dan passen wij de boeking aan naar 2 uur. (vol = vol)

MINI

Mini Jump

€7,95
Mini Jump

Een heel uur vrij rond springen, van de ene trampoline op de andere trampoline. Welke vette tricks kan jij laten zien aan je vriendjes? Dit uurtje is speciaal voor de kleinste jumpers. Reserveer snel je plekje (vol = vol)  Als ouder en/of begeleider mag je gratis mee! Wil je ook echt mee springen op onze park dan kun je voor €2.50 onze Street Jump sokken kopen. Zonder deze sokken mag er niet gesprongen worden.

VAN 3 TOT EN MET 6 jaar

NIEUW

StreetFit Bootcamp

€ 10.00
StreetFit Bootcamp

De bootcamp lessen zijn voor iedereen vanaf 18 jaar. Of je nu een startende sporter bent, lekker wilt bewegen of een ervaren sporter dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn dit uur exclusief gesloten dus geen andere jumpers op het park. Fit worden, veel calorieën verbranden en afvallen? Jump fitness is de oplossing! Wist je dat 10 minutes jumpen gelijk staat aan 30 minuten hardlopen? 

Dinsdagavond 20:00-21:00 uur.
Donderdagavond 20:00-21:00 uur.

Betalen met StreetFit! Maandkaart:
Reserveer een sessie en klik op "betalen aan de kassa"

Leeftijd:
Let op - minimaal 18 jaar

Losse Jump-Fitness les kost €10.- per keer excl. sokken. Of extra voordelig met een maand kaart voor maar €20.- incl 1 paar sokken.

NIEUW!

Street Jump Breda

Exclusief
Street Jump Breda

Street Jump Breda is ook buiten de reguliere openingstijden af te huren, zodat je met je school, vereniging of een andere grote groep het hele park exclusief tot je beschikking hebt. 

Natuurlijk is er ook van alles voor jullie te regelen overdag maar ook avonds zoals bijvoorbeeld van lessen tot wedstrijdjes en natuurlijk ook het eten en drinken. We denken graag met je mee over de perfecte invulling.

Stuur ons een email via het contact formulier voor meer informatie

Groeps Arrangementen

Bij Street Jump Breda ben je aan het juiste adres voor het organiseren van jouw onvergetelijke Jump feest!

Maar ook als je op zoek bent naar een originele invulling van een uitje met je vriendengroep, collega’s of sportvereniging ben je bij ons op het juist adres. Zit daar niets tussen? Neem dan contact met ons op, we kijken dan graag samen met jou naar het ideale pakket.

Je kunt ons zelfs exclusief afhuren, neem contact met ons op door bellen naar 076-2042020 

RESERVEER DIRECT

Street Jump Breda

  • SPORT
  • FUN
  • ETEN
  • DRINKEN

Street Jump Breda

Street Jump Breda

Kom je jumpen in het meest complete park van Breda en omstreken? Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Dit is mogelijk op een van de 10 verschillende area’s, Daarnaast kun je over grote obstakels heen springen. Deze trampolinevelden zijn geschikt voor jong & oud en voor ieder niveau.

Wil jij je kinderfeestje, bedrijfsuitje, familiefeest, of klassenfeest vieren bij ons? Street Jump biedt verschillende arrangementen vanaf 6 personen.

Naast het jumpen kan er ook worden genoten van een hapje en een drankje in onze gezellige lounge bar.

Coronavirus Update

Helaas sluit Street Jump Breda t/m 6 APRIL haar deuren.


Helaas hebben we veel annuleringen van reserveringen en erg weinig gasten mogen ontvangen. Maar daarnaast speelt ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de zorgen omtrent de verdere ontwikkeling van het coronavirus een veel grotere rol.

Na overleg met onze medewerkers hebben we doen besluiten tot en met 6 april 2020 dicht te gaan.

We hadden heel graag open gebleven voor onze gasten. Maar de veiligheid van onze gasten en onze medewerkers staat voorop, daarom volgen wij deze maatregel. Wij hopen op jullie begrip en zien jullie graag weer terug na deze roerige periode. Want niks is leuker dan eten bij Street Jump Breda.

met vriendelijke groet,
Pascal en Bart Verwijmeren

Meer over de redenen en een toelichting kan je vinden op deze pagina (klik hier) Ook vindt je hier meer antwoorden op de meest gestelde vragen.

 
Klik hier voor meer info!

Adres

Donkerstraat 36
4847 EJ Teteringen
0762042020

Voor onze actuele openingstijden klik je hier.

Neem contact op!

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT